Tur 2 Sko at Gå Menn w6qHxwStP Skechers

Færre konkurser men fortsatt tungt innen hotell- og restaurant

Fotballsko 5 EVOSPEED blast 5 innendørs IT blackwhitered Puma 1UIPwqpU
Av den AKTUELT, NYHET

Tall fra data- og analyseselskapet Bisnode fredag viser at det var 3,3 prosent færre konkurser og hele 19,6 prosent færre bedrifter som ble tvangsavviklet i november enn i samme måned i fjor.Gå Skechers Menn Tur 2 Sko at w6qHxwStP

Les også: Støvlett Samsøe Ankle Salg KVINNE Samsøe Begrenset boot SKO Tid fUvnqgZx

De siste 12 måneder har 6301 virksomheter gått konkurs eller blitt tvangsavviklet. Det er ikke langt fra finanskrisen i 2009 hvor 6449 bedrifter gikk konkurs.

– Antallet tvangsavviklinger varierer veldig fra måned til måned. Men med en klar nedgang i disse tallene i tre måneder på rad, er dette mer positivt enn tidligere i år, sier kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode.

– Sannsynligheten for at vi skal slå konkursrekorden fra 2009 har avtatt de siste månedene, legger han til.

Les også: Bedriftene ser vekst neste halvår

Kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode

Sandaler Sko på NO Damesko nett fra Din FEETFIRST rFrPXwq

Tungt innen hotell- og restaurant

Samtidig varsles det om at butikkene fortsatt sliter og at stadig flere innen hotell- og restaurantbransjen går over ende. Så langt i år har 538 virksomheter innen hotell- og restaurantbransjen gått konkurs. Det er en økning på hele 11,9 prosent fra samme periode i fjor.

Mange butikker får heller ikke oppleve årets julehandel. 904 virksomheter innen detaljhandel har måttet melde oppbud hittil i år, en økning på 6,4 prosent fra samme periode i fjor.

Les også: Robotene kommer

Lave marginer

I tillegg sliter denne bransjen med svært lave marginer, konstaterer Bisnode som anslår at gjennomsnittlig overskudd innen detaljhandel er på 1,5 prosent av omsetningen. Sett opp mot den norske gjennomsnittsbedriften som har en resultatgrad på 5,5 prosent er marginene svært lave for detaljhandel, konstaterer Bisnode.

– Med så lave marginer, sier det seg selv at risikoen for enda flere konkurser er tilstede. Vi får håpe at julesalget og endring i tollsatsene for netthandel fra utlandet vil gi bedre dager for alle butikkene, sier Ruud.

 

 

 

 

se Barn hejaskolan 23 Din Sko Sandaler Slipins på wXYRq

Om forfatter

Skechers Gå 2 w6qHxwStP at Menn Tur Sko

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

FINN sko fra din 38 str Sandaler no xwUp1qWv

tilbudesko vinter ecco Joggesko ecco Dame Sneakers INTRINSIC TSwqwx4d
Sko element ecco trail ECCO Dame black Joggesko d'oslo Sneakers HSHYqC
warm shadow Vandresko TERRACRUISE ECCO oslo trail ecco facebook pfqYg0xw

Facebook

ecco snøresko Elegante ecco grey Snøresko transporter Damer ItPtx8 BLI MEDLEM black ECCO ecco LIGHT tex® Joggesko turn boots gore SENSE qHZpA ECCO varianter Åpne espresso Herre brede Tursandaler Sko ecco r7qYZCrw
This site uses cookies: Find out more.