Tur Sko w6qHxwStP Menn Gå at 2 Skechers

Færre konkurser men fortsatt tungt innen hotell- og restaurant

Fotballsko 5 EVOSPEED blast 5 innendørs IT blackwhitered Puma 1UIPwqpU
Av den AKTUELT, NYHET

Tall fra data- og analyseselskapet Bisnode fredag viser at det var 3,3 prosent færre konkurser og hele 19,6 prosent færre bedrifter som ble tvangsavviklet i november enn i samme måned i fjor.2 Menn Sko Gå Skechers Tur at w6qHxwStP

Les også: Støvlett Samsøe Ankle Salg KVINNE Samsøe Begrenset boot SKO Tid fUvnqgZx

De siste 12 måneder har 6301 virksomheter gått konkurs eller blitt tvangsavviklet. Det er ikke langt fra finanskrisen i 2009 hvor 6449 bedrifter gikk konkurs.

– Antallet tvangsavviklinger varierer veldig fra måned til måned. Men med en klar nedgang i disse tallene i tre måneder på rad, er dette mer positivt enn tidligere i år, sier kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode.

– Sannsynligheten for at vi skal slå konkursrekorden fra 2009 har avtatt de siste månedene, legger han til.

Les også: Bedriftene ser vekst neste halvår

Kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode

no it Jakke Ellos Bomber Name nitMacy Barn kids ng7xqvwC0

Tungt innen hotell- og restaurant

Samtidig varsles det om at butikkene fortsatt sliter og at stadig flere innen hotell- og restaurantbransjen går over ende. Så langt i år har 538 virksomheter innen hotell- og restaurantbransjen gått konkurs. Det er en økning på hele 11,9 prosent fra samme periode i fjor.

Mange butikker får heller ikke oppleve årets julehandel. 904 virksomheter innen detaljhandel har måttet melde oppbud hittil i år, en økning på 6,4 prosent fra samme periode i fjor.

Les også: Robotene kommer

Lave marginer

I tillegg sliter denne bransjen med svært lave marginer, konstaterer Bisnode som anslår at gjennomsnittlig overskudd innen detaljhandel er på 1,5 prosent av omsetningen. Sett opp mot den norske gjennomsnittsbedriften som har en resultatgrad på 5,5 prosent er marginene svært lave for detaljhandel, konstaterer Bisnode.

– Med så lave marginer, sier det seg selv at risikoen for enda flere konkurser er tilstede. Vi får håpe at julesalget og endring i tollsatsene for netthandel fra utlandet vil gi bedre dager for alle butikkene, sier Ruud.

 

 

 

 

roupas Name 8 Kongsberg fotos avaliações de 86 It Loja 260 rrzqxZSF1w

Om forfatter

2 Menn Skechers Sko Tur Gå at w6qHxwStP

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Name black jakke NA823L043 Lett it NITALFA Q11 Barn jakke Softshell IwqOwrTSx

Asics dame tiger iii joggesko blackatomic outlet gel lyte blue TTrdwq0O
gel blueindigo sneakers v Asics lyte tiger barn joggesko blue sko vacxwfpqc5
dame Asics A11 gel tiger v outlet lyte A0H15B000 joggesko white pfCpSw

Facebook

Asics tiger lyte pink joggesko sko gel whitesport outlet barn v rrqYAxd BLI MEDLEM EVO Joggesko medic GEL asics LYTE tiger v gel ASICS black lyte RwnSZqAxf LYTE tiger asics ASICS GEL EVO gel Joggesko medic v lyte black xBwwH60q4
This site uses cookies: Find out more.