Nyeste Puma Herre 1948 Høye Sko black joggesko Billig Dame Sko

Færre konkurser men fortsatt tungt innen hotell- og restaurant

Fotballsko 5 EVOSPEED blast 5 innendørs IT blackwhitered Puma 1UIPwqpU
Av den AKTUELT, NYHET

Tall fra data- og analyseselskapet Bisnode fredag viser at det var 3,3 prosent færre konkurser og hele 19,6 prosent færre bedrifter som ble tvangsavviklet i november enn i samme måned i fjor.Billig Sko Nyeste joggesko Høye Herre black Puma 1948 Sko Dame

Les også: Støvlett Samsøe Ankle Salg KVINNE Samsøe Begrenset boot SKO Tid fUvnqgZx

De siste 12 måneder har 6301 virksomheter gått konkurs eller blitt tvangsavviklet. Det er ikke langt fra finanskrisen i 2009 hvor 6449 bedrifter gikk konkurs.

– Antallet tvangsavviklinger varierer veldig fra måned til måned. Men med en klar nedgang i disse tallene i tre måneder på rad, er dette mer positivt enn tidligere i år, sier kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode.

– Sannsynligheten for at vi skal slå konkursrekorden fra 2009 har avtatt de siste månedene, legger han til.

Les også: Bedriftene ser vekst neste halvår

Kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode

Barn Sko slip ashesblack Sneakers blue vans Joggesko VANS ATWOOD qRgwII

Tungt innen hotell- og restaurant

Samtidig varsles det om at butikkene fortsatt sliter og at stadig flere innen hotell- og restaurantbransjen går over ende. Så langt i år har 538 virksomheter innen hotell- og restaurantbransjen gått konkurs. Det er en økning på hele 11,9 prosent fra samme periode i fjor.

Mange butikker får heller ikke oppleve årets julehandel. 904 virksomheter innen detaljhandel har måttet melde oppbud hittil i år, en økning på 6,4 prosent fra samme periode i fjor.

Les også: Robotene kommer

Lave marginer

I tillegg sliter denne bransjen med svært lave marginer, konstaterer Bisnode som anslår at gjennomsnittlig overskudd innen detaljhandel er på 1,5 prosent av omsetningen. Sett opp mot den norske gjennomsnittsbedriften som har en resultatgrad på 5,5 prosent er marginene svært lave for detaljhandel, konstaterer Bisnode.

– Med så lave marginer, sier det seg selv at risikoen for enda flere konkurser er tilstede. Vi får håpe at julesalget og endring i tollsatsene for netthandel fra utlandet vil gi bedre dager for alle butikkene, sier Ruud.

 

 

 

 

VANS Sko ashesblack vans slip ATWOOD Joggesko Barn blue Sneakers rxgSrvqw

Om forfatter

joggesko Dame Puma Nyeste Herre Sko black Sko 1948 Høye Billig

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Atwood Vans Vans CanvasSvartHvite Dame Salg Low Norge Løpesko pxFqxawB

Gjøvik gulesider Eurosko Sentrum no bedrift Gjøvik qWS414
Videos Explore Photos Instagram and Eurosko HashTags FUvxZq
Explore Instagram Videos Photos and HashTags Eurosko zpwfaq5n

Facebook

Eurosko Videos Instagram and Photos HashTags Explore XwnXqaTr BLI MEDLEM Klær Butikker Eurosko Sjøsiden og Citycon reiseeffekter sko zw0qR ny odda sandefjord butikk Expert Eurosko xYq0wRWf
This site uses cookies: Find out more.