Sko Pg Utløp På Nike Nett Opprinnelig Mørkeblå Gul 2 100

Færre konkurser men fortsatt tungt innen hotell- og restaurant

Fotballsko 5 EVOSPEED blast 5 innendørs IT blackwhitered Puma 1UIPwqpU
Av den AKTUELT, NYHET

Tall fra data- og analyseselskapet Bisnode fredag viser at det var 3,3 prosent færre konkurser og hele 19,6 prosent færre bedrifter som ble tvangsavviklet i november enn i samme måned i fjor.Nike Sko Nett Pg Utløp 100 2 Gul På Opprinnelig Mørkeblå

Les også: Støvlett Samsøe Ankle Salg KVINNE Samsøe Begrenset boot SKO Tid fUvnqgZx

De siste 12 måneder har 6301 virksomheter gått konkurs eller blitt tvangsavviklet. Det er ikke langt fra finanskrisen i 2009 hvor 6449 bedrifter gikk konkurs.

– Antallet tvangsavviklinger varierer veldig fra måned til måned. Men med en klar nedgang i disse tallene i tre måneder på rad, er dette mer positivt enn tidligere i år, sier kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode.

– Sannsynligheten for at vi skal slå konkursrekorden fra 2009 har avtatt de siste månedene, legger han til.

Les også: Bedriftene ser vekst neste halvår

Kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode

El Sko El El Barn Naturalista Naturalista Sko Barn Kjøpe Bergen 4q4Uw6xr

Tungt innen hotell- og restaurant

Samtidig varsles det om at butikkene fortsatt sliter og at stadig flere innen hotell- og restaurantbransjen går over ende. Så langt i år har 538 virksomheter innen hotell- og restaurantbransjen gått konkurs. Det er en økning på hele 11,9 prosent fra samme periode i fjor.

Mange butikker får heller ikke oppleve årets julehandel. 904 virksomheter innen detaljhandel har måttet melde oppbud hittil i år, en økning på 6,4 prosent fra samme periode i fjor.

Les også: Robotene kommer

Lave marginer

I tillegg sliter denne bransjen med svært lave marginer, konstaterer Bisnode som anslår at gjennomsnittlig overskudd innen detaljhandel er på 1,5 prosent av omsetningen. Sett opp mot den norske gjennomsnittsbedriften som har en resultatgrad på 5,5 prosent er marginene svært lave for detaljhandel, konstaterer Bisnode.

– Med så lave marginer, sier det seg selv at risikoen for enda flere konkurser er tilstede. Vi får håpe at julesalget og endring i tollsatsene for netthandel fra utlandet vil gi bedre dager for alle butikkene, sier Ruud.

 

 

 

 

Barn Sko Sko Naturalista Kjøpe Naturalista Barn El Bergen El El RqYHW

Om forfatter

100 Utløp Mørkeblå 2 Nett Gul Nike Pg På Opprinnelig Sko

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Norge Kjøp Og Online Sandaler Naturalista Tilbud Sko El Dame w6qHXTWY

Menn Sko Country Nike nike Salg Grå Free Cross For Blå Rogaland e385 vSwq056R
Sexy Sko Lysbilde Easemax Peep Kvinners Arbeid Hæl Toe Kattunge Ol SpFxTpw
Lysbilde Sko Ol Kattunge Arbeid Sexy Easemax Kvinners Toe Peep Hæl InYqS6a

Facebook

Prime upplaga Ii EB9729 Nike Df Basketskor Sverige Hype begränsad 8Xqqa5xR BLI MEDLEM Lave Pumps Sko Høyhælte Fottøy Ecco sko Sandaler Salg På Og Boots pYxq86 Boots Salg sko Lave Ecco Sandaler Og Pumps Høyhælte På Sko Fottøy wZx0x6qOXI
This site uses cookies: Find out more.