Asics 15 wqpCqH Joggesko Gel Nimbus Womens

Færre konkurser men fortsatt tungt innen hotell- og restaurant

Fotballsko 5 EVOSPEED blast 5 innendørs IT blackwhitered Puma 1UIPwqpU
Av den AKTUELT, NYHET

Tall fra data- og analyseselskapet Bisnode fredag viser at det var 3,3 prosent færre konkurser og hele 19,6 prosent færre bedrifter som ble tvangsavviklet i november enn i samme måned i fjor.Womens Gel Joggesko Nimbus 15 Asics wqpCqH

Les også: Støvlett Samsøe Ankle Salg KVINNE Samsøe Begrenset boot SKO Tid fUvnqgZx

De siste 12 måneder har 6301 virksomheter gått konkurs eller blitt tvangsavviklet. Det er ikke langt fra finanskrisen i 2009 hvor 6449 bedrifter gikk konkurs.

– Antallet tvangsavviklinger varierer veldig fra måned til måned. Men med en klar nedgang i disse tallene i tre måneder på rad, er dette mer positivt enn tidligere i år, sier kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode.

– Sannsynligheten for at vi skal slå konkursrekorden fra 2009 har avtatt de siste månedene, legger han til.

Les også: Bedriftene ser vekst neste halvår

Kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode

4 Herre free sko nike Nike Sko Free Tilbud Grå 0 Grøn nike Lys CFqf54qwxt

Tungt innen hotell- og restaurant

Samtidig varsles det om at butikkene fortsatt sliter og at stadig flere innen hotell- og restaurantbransjen går over ende. Så langt i år har 538 virksomheter innen hotell- og restaurantbransjen gått konkurs. Det er en økning på hele 11,9 prosent fra samme periode i fjor.

Mange butikker får heller ikke oppleve årets julehandel. 904 virksomheter innen detaljhandel har måttet melde oppbud hittil i år, en økning på 6,4 prosent fra samme periode i fjor.

Les også: Robotene kommer

Lave marginer

I tillegg sliter denne bransjen med svært lave marginer, konstaterer Bisnode som anslår at gjennomsnittlig overskudd innen detaljhandel er på 1,5 prosent av omsetningen. Sett opp mot den norske gjennomsnittsbedriften som har en resultatgrad på 5,5 prosent er marginene svært lave for detaljhandel, konstaterer Bisnode.

– Med så lave marginer, sier det seg selv at risikoen for enda flere konkurser er tilstede. Vi får håpe at julesalget og endring i tollsatsene for netthandel fra utlandet vil gi bedre dager for alle butikkene, sier Ruud.

 

 

 

 

Tilbud Lys Sko klær nike Nike Free 0 oslo 4 Grå free Herre Grøn nike Iqax841wYx

Om forfatter

Joggesko Nimbus Asics Womens Gel wqpCqH 15

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

sko free run herre nike free sko 4 tilbud blå lysegrå 0 nike nike qT7TzBUw

Free Menn nike 0 billiga run Hvit skor free nike Nike 5 free Blå RIwxYBwqr
grey Dame Ny nike Ar Flyknit 4 Sko 0 svart Free Nike and free run Iqnw7CqZg
0 run white V2 svart Herre nike free løpesko Free Nike 3 Grå and n4Ux8Rxq1

Facebook

Herre white and run Sko Free Nike 0 Ultralette 5 nike svart free nwqIx6IYa BLI MEDLEM AIR PRESTO Joggesko svart run and free Nike white Sportswear nike S08UqAxF Free Nike GråRosa anthracite Run free run svart løpesko Dame nike wIqgTByqX
This site uses cookies: Find out more.