019 Vaffel Sko Dame Klassisk Vintage 1191 Støtbestandig Høy Nike Mesh

Færre konkurser men fortsatt tungt innen hotell- og restaurant

Fotballsko 5 EVOSPEED blast 5 innendørs IT blackwhitered Puma 1UIPwqpU
Av den AKTUELT, NYHET

Tall fra data- og analyseselskapet Bisnode fredag viser at det var 3,3 prosent færre konkurser og hele 19,6 prosent færre bedrifter som ble tvangsavviklet i november enn i samme måned i fjor.Dame Høy Mesh 1191 Sko Vaffel Vintage Klassisk 019 Støtbestandig Nike

Les også: Støvlett Samsøe Ankle Salg KVINNE Samsøe Begrenset boot SKO Tid fUvnqgZx

De siste 12 måneder har 6301 virksomheter gått konkurs eller blitt tvangsavviklet. Det er ikke langt fra finanskrisen i 2009 hvor 6449 bedrifter gikk konkurs.

– Antallet tvangsavviklinger varierer veldig fra måned til måned. Men med en klar nedgang i disse tallene i tre måneder på rad, er dette mer positivt enn tidligere i år, sier kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode.

– Sannsynligheten for at vi skal slå konkursrekorden fra 2009 har avtatt de siste månedene, legger han til.

Les også: Bedriftene ser vekst neste halvår

Kredittøkonom Per Einar Ruud i Bisnode

Menn Butikken Billig 15 Basketball Nike XV I Billige Sko Lebron npUwnxv

Tungt innen hotell- og restaurant

Samtidig varsles det om at butikkene fortsatt sliter og at stadig flere innen hotell- og restaurantbransjen går over ende. Så langt i år har 538 virksomheter innen hotell- og restaurantbransjen gått konkurs. Det er en økning på hele 11,9 prosent fra samme periode i fjor.

Mange butikker får heller ikke oppleve årets julehandel. 904 virksomheter innen detaljhandel har måttet melde oppbud hittil i år, en økning på 6,4 prosent fra samme periode i fjor.

Les også: Robotene kommer

Lave marginer

I tillegg sliter denne bransjen med svært lave marginer, konstaterer Bisnode som anslår at gjennomsnittlig overskudd innen detaljhandel er på 1,5 prosent av omsetningen. Sett opp mot den norske gjennomsnittsbedriften som har en resultatgrad på 5,5 prosent er marginene svært lave for detaljhandel, konstaterer Bisnode.

– Med så lave marginer, sier det seg selv at risikoen for enda flere konkurser er tilstede. Vi får håpe at julesalget og endring i tollsatsene for netthandel fra utlandet vil gi bedre dager for alle butikkene, sier Ruud.

 

 

 

 

Lebron 13 Butikken I XIII Menn Nike Billige Hvis Basketball Sko Low 6qO7ZT

Om forfatter

Dame 019 Støtbestandig Klassisk Høy 1191 Nike Vaffel Mesh Vintage Sko

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Max Sko Air Peachblow Merkevare Butikken Lyn Nike I Hvit 2015 Nike qOawA

Sko at Kvinners 36 39 every Nike Run UWxq7UH Roshe 1qtTwU0n
Si Vinkel Sko sort Lille Roshe Two 5xSwq1ISTp
Mann Lav Spill Basketball Id Royal Nike Hvit svart Sko Elite Kobe X xUdd7wEp

Facebook

RepubliQ Korte Sko Sneakers RepubliQ Royal cast creep Royal O0Hwqzq BLI MEDLEM RepubliQ Royal Nettbutikk Outlet Dame RepubliQ Royal Sko Dame 7qPSg7wR Korte Kvinder Sneakers Creme SHOE RepubliQ Royal Sko BASE ELPIQUE gwcnO7RqvS
This site uses cookies: Find out more.